Home

Primul festival public de muzica

Festival de muzică - Wikipedi

Un festival de muzică este un tip de festival sau eveniment social a cărui scop este de a reuni un mare număr de artiști și de a oferi un mare număr de concerte în direct participanților, de obicei aparținând aceluiași gen muzical sau mai multor genuri similare.. De cele mai multe ori, festivalurile de muzică oferă scene amenajate temporare pentru susținerea concertelor și. Primul Festival Naţional de Muzică Pop CLUB A (16-22 decembrie 1969) Arhiva Club A, Memorabilia concerte / festivaluri, Muzeul Rock. Text de Doru Ionescu. Câteva extrase din presa vremii, păstrate de Andrei Ignat (SIDERAL MODAL QUARTET). Domnia sa a donat Muzeului Rock o plachetă din ceramică, primită la festival, pe care o puteți vedea.

SUN & MOON Festival, diseara la ora 22 - Opinia Saceleana

Primul Festival Naţional de Muzică Pop CLUB A (16-22

 1. Primul Festival Concurs Național de Muzică Pop, Casa de Cultură a Studenților București, 1969. Casa de Cultură a Studenților București, Memorabilia concerte / festivalur
 2. Primul festival românesc de muzică şi cultură balcanică va avea loc în curând la Bucureşti. Autor Redacția 1535 vizualizări. Balkanik!-primul festival românesc de muzică şi cultură balcanică, se va desfăşura pe 23 şi 24 septembrie, la Grădina Uranus din Capitală, incluzând concertele unor trupe ca Ternipe din Ungaria, Baba.
 3. Muzica ne aparține tuturor și cu toții merităm să ne bucurăm de ea, oricând și oriunde. La cea de-a șaptea ediție, Electric Castle devine primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz, oferindu-le susținere pentru a se putea bucura de experiența completă a festivalului, de la porțile de acces și până la scena principală
 4. Primul Festival de muzică acustică Miorița Verde Fest la Orheiul Vechi s-a bucurat de succes.Acest eveniment a fost organizat de frontmanul formației de etno-rock moldovenesc Zdob Și Zdub Roman Iagupov și de producătorul muzical Serghei Orlov pe

SUNWAVES Festival are loc între 15 și 20 August 2019, pe plaja Aza Beach din stațiunea Mamaia Nord / Năvodari. Acesta s-a lansat în anul 2007 în weekend-ul 27-30 Aprilie, fiind primul festival de acest gen din România. Încă de la început, a fost conceput ca un festival bianual - prima ediție se desfășoară în jurul datei de 1 Mai, iar cea de-a doua la mijlocul lunii August Primul festival de muzică on-line. Experiment artistic unic. Pandemia a impus artiștilor să se reinventeze, iar mulți au reușit prin intermediul mediului on-line. În Timiș, are loc un experiment artistic unic. Este vorba despre primul festival de muzică electronică, susținut de Psihodrom. Acesta se va desfășura în perioada 14-16.

Primul festival de muzică electronică de la malul mării şi-a deschis porţile. De Cătălina Buzoianu. Publicat: 18.07.2020, 08:20. Cu sau fără oamenii legii prin preajmă, românii care sunt deja pe litoral au un singur ţel - să se distreze. Marea relaxare începe pe 1 iunie în România Primul Festival de muzică acustică Miorița Verde Fest la Orheiul Vechi s-a bucurat de succes. Acest eveniment a fost organizat de frontmanul formației de etno-rock moldovenesc Zdob Și Zdub Roman Iagupov și de producătorul muzical Serghei Orlov pentru iubitorii de muzică acustică live, natură, comunicare, folclor, tradiții populare și cei cărora le pasă de soarta. Wuhan. În 10 octombrie a avut loc primul festival de muzica simfonică de la începutul pandemiei, în Wuhan, China. Suntem norocoşi şi suntem în siguranţă, cel puţin acum. Nu ştim ce se va întâmpla în viitor, dar deocamdată suntem norocoşi. Când muzicienii din lumea întreagă îşi pierd locurile de muncă, noi avem. Un festival (din franceză festival, de la etimonul latinesc festivus, însemnând sărbătoresc) constă dintr-o serie de manifestări artistice, întinse de obicei pe durata mai multor zile, în cadrul cărora se manifestă artiști sau sunt prezentate opere artistice, care au de obicei o supratemă comună.Astfel există festivaluri de muzică, de film, de artă, de folclor, de comedie etc.

Primul festival de muzică organizat în acest an în România, din pasiune pentru rock și motoare. Un eveniment dedicat motocicliştilor a avut loc în acest sfârşit de săptămână la Topoloveni. Participanții s-au bucurat de un concert, respectând toate regulile actuale impuse de pandemie La cea de-a șaptea ediție, Electric Castle devine primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz, oferindu-le susținere pentru a se putea bucura de experiența completă a festivalului, de la porțile de acces și până la scena principală Site-ul clujulcultural.ro doreşte să fie o sursă de informare profesionistă pentru amatorii de cultură În China a fost organizat primul festival de la începutul pandemiei. Concertul a fost susţinut de muzicieni din Wuhan, oraşul unde s-au găsit primele victime ale virusului. Zou Ye, compozitorul din Wuhan, a spus că spectacolul a avut rolul de a încuraja oamenii, de a le reda speranţa şi de a ajuta la vindecarea lor emoţională În următoarea perioadă, cu toții ne pregătim să celebrăm Sfânta Sărbătoare de Paști alături familie, ne vom bucura de zile libere, de o mică vacanță și de o bună meritată deconectare din cotidian. Cu toate acestea, colectivul artistic format în jurul Psihodrom se pregătește să organizeze primul festival online de muzică electronică din Timișoara

Primul Festival Concurs Național de Muzică Pop, Casa de

Pe 23 şi 24 septembrie 2011, Grădina Uranus din Bucureşti va găzdui o mare petrecere balcanică. BALKANIK! este primul festival de muzică şi cultură balcanică din România care aduce pe aceeaşi scenă, trupe consacrate din Turcia, Serbia, Ungaria şi România AWAKE FESTIVAL a decis să anuleze cea de-a patra ediţie a evenimentului. Aceasta era programată între 14 şi 16 august 2020, pe domeniul Teleki din Gorneşti, Mureş, cu un line-up impresionant ce propunea ca headlineri artişti precum JP Cooper, Asaf Avidan, White Lies, Dubioza Kolektiv, Viţa de Vie În Corzi, Asian Dub Foundation, Dimension, Camo & Krooked Primul festival internațional de film la Oradea, vara aceasta. Directorul Asociaţiei pentru Promovarea Turismului în Oradea şi Regiune Mihai Jurca a transmis că va finalul lunii august va fi organizat primul festival internațional de muzică din județul Bihor. Primul proiect de acest gen din Cetatea Oradea este menit să atragĂ turiști, dar și iubitori ai muzicii indie, jazz sau. Tușnad Gastro Blues Fest 2020: Și în suflet m-a plouat şi tot s-a cântat!. A fost muzică și multă voie bună la Băile Tușnad, unde s-a desfășurat primul festival de blues și gastronomie. Sute de oameni au dansat în jurul meselor și au fredonat cele mai cunoscute melodii ale artiștilor romani și străini. Timp de trei zile.

Insa, ARTmania Festival nu inseamna doar concerte ale unor mari formatii internationale si locale. Muzica este componenta de baza de la care a pornit totul, insa, reprezinta doar o parte din experienta pe care festivalul a dorit sa o ofere iubitorilor de arta din Romania si din strainatate A fost singura formație care a cântat la toate cele trei festivaluri rock faimoase din anii 1960, Monterey (1967), Woodstock (1969) și Altamont (1969), fiind cap de afiș și la primul festival organizat pe Isle of Wight In perioada 3-8 noiembrie va avea loc, la Clubul Taranului Roman, primul festival de de muzica klezmer din tara noastra. Aici vor concerta trupe precum precum Hakeshet Klezmer Band (Romania), Di Naye Kapelye (Ungaria), Klec (Cehia), The Klezmer Connection (Austria), Vienna Klezmer Band (Austria) si Klezmaholics (Polonia), informeaza Adevarul. Jazz Meets Klezmer este organizat de Forumul. The post Oradea va avea propriul festival international de muzica. De un milion de euro! appeared first on Presa Oradea. Visit Oradea (APTOR) va demara in acest an primul proiect de festival international din Oradea. Va fi organizat in Cetate, la finalul lunii august inceputul lunii septembrie, si va raspunde unui public de 20-40 de ani, activ. Urmează 10 zile electrizante, 15,000 de ore de muzică susținute de 250 de artiști, în peste 20 de locații din Bonțida și Cluj-Napoca, dans, lucrări fascinante de artă new media și evenimente educaționale inspiraționale. Toate, între 6-15 august, la primul și cel mai mare festival de după pandemie. Biletele sunt limitate

Festivalul SoNoRo, primul festival de muzica de camera din Bucuresti, isi deschide astazi portile si isi asteapta publicul la o serie de evenimente inspirate din motivul mastilor, balului si carnavalului. Deschiderea oficiala este programata in Sala Unirii a Palatului Cotroceni. Pana pe 14 noiembrie, peste 30 de artisti vor sustine concerte in spatii special amenajate din Bucuresti, Cluj. Filarmonica de Stat Sibiu organizează prima manifestare culturală cu public în aer liber din acest an în Sibiu. Evenimentul Concerte Estivale. Zilele Muzicale Româno-Americane ajuns la ediția cu numărul 18, se va desfășura în mai multe spații din Sibiu, în perioada 26 iunie - 4 iulie 2021. Accesul publicului este liber, în.

Primul festival românesc de muzică şi cultură balcanică va

 1. Filarmonica de Stat Sibiu organizează prima manifestare culturală cu public în aer liber din acest an în Sibiu. Muzică clasică pentru toţi primul festival cultural din acest an, în aer liber, în Sibiu. Publicat: joi, 24 Iunie 2021 , ora 14.57.
 2. Filarmonica de Stat Sibiu organizează prima manifestare culturală cu public în aer liber din acest an în Sibiu. Evenimentul Concerte Estivale. Zilele Muzicale Româno-Americane ajuns la ediția cu numărul 18, se desfășoară în mai multe spații din Sibiu, în perioada 26 iunie - 4 iulie 2021. Accesul publicului este liber, în.
 3. Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi, vor da ritmul serii de miercuri, 29 aprilie, la Quarantine Fest: U N I S O N ' G, un concert caritabil care va putea fi vizionat online din orice colț al lumii, începând cu ora 18:00 (ora României).. Quarantine Fest: UNISON'G va avea loc în data de 29 aprilie 2020 și este primul festival.
 4. Electric Castle, primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz Vineri, 17 Mai 2019 , Scris de: Monitorul Muzica ne aparține tuturor și cu toții merităm să ne bucurăm de ea, oricând și oriunde
 5. Festival - Primul festival de muzica balcanica, editia a 5-a Despre Proiect A cincea edi ţie a Festivalului Balkanik! se desfăşoară în cadrul proiectului Balkanik: festival de cultură şi artă, finanţat prin Mecanismul Financiar SEE 2009-2014, Programul PA17/RO13 Promovarea diversității în cultură și artă în cadrul.
 6. Daca vrei sa simti atmosfera de festival intr-o singura seara, atunci Senzoria e locul perfect. Muzica, food court, relaxare, arte vizuale si oameni misto, pe toate le gasesti la Iasi. În aerul ozonat de pădure vom amenaja instalații de fun pentru copii, tobogan, piscină uriașă cu bile, balansoare, vom aduce animatori și vom oferi multe.

Pornit dintr-o idee a studentului la inginerie de sunet Alexandru Matei, la Ploiești se conturează primul festival de muzică EDM (electronic dance music): Hard Time Festival - un concept nou în peisajul evenimentelor care dau culoare Ploieștiului Festivaluri de muzica si film in lume. Scris de Razvan Pascu 26.05.2014. Ieri s-a incheiat HipTrip - primul festival de filme de calatorie din Romania, unde Travel Communication a fost partener. Iar cu aceasta ocazie, colegul meu Alexandru s-a documentat despre festivaluri de filme si de muzica din lume, asa ca iata mai jos o parte dintre ele Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi, vor da ritmul serii de miercuri, 29 aprilie, la Quarantine Fest: UNISON'G, un concert caritabil care va putea fi vizionat online din orice colț al lumii, începând cu ora 18:00 (ora României). Quarantine Fest: UNISON'G va avea loc în data [ Primul festival de muzică electronică Galaţiul va găzdui, în perioada 6-7 august, un festival de muzică electronică la care va fi prezent John Digweed, unul dintre cei mai importanţi DJ din lume. Evenimentul va avea loc pe Plaja Dunărea, municipalitatea oferind în acest sens o suprafaţă de 3.000 de mp, costurile.

Electric Castle, primul festival de muzică din România

 1. Music is for everyone! Muzica ne aparține tuturor și cu toții merităm să ne bucurăm de ea, oricând și oriunde. La cea de-a șaptea ediție, Electric Castle devine primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz, oferindu-le susținere pentru a se putea bucura de experiența completă a festivalului, de la porțile de acces și până la scena.
 2. Quarantine Fest UNISON'G - primul festival online, caritabil, de muzică de peste Prut. Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi vor concerta LIVE pe Facebook, miercuri, 29 aprilie, începând cu ora 18:00. Festivalul online cu scop caritabil, Quarantine Fest: UNISON'G, va viza în.
 3. La cea de-a șaptea ediție, Electric Castle devine primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz, oferindu-le susținere pentru a se putea bucura de experiența completă a festivalului, de la porțile de acces și până la scena principală. Peste 23.000 de români trăiesc cu o formă de

Primul Festival de muzică acustică Miorița Verde Fest din

 1. SAGA Music Festival, primul festival de muzica electronica din Bucuresti, va avea loc pe 10, 11 si 12 septembrie, in Parcul Izvor, si pregateste o serie de experiente de neuitat pentru festivalieri si..
 2. 19 - 22 iunie: Electric Castle Festival. În perioada 19 - 22 iunie, va avea loc cea de-a doua ediție a ELECTRIC CASTLE, primul festival din Romania care a mutat muzica electronică și concertele live pe scenele indoor sau în aer liber ale unui..
 3. EUROPAfest, primul eveniment căruia Casa Regală i-a acordat Înaltul Patronaj. Unic în Romania, festivalul internațional EUROPAfest aduce din 1994, în cadrul aceluiași eveniment, patru genuri muzicale: jazz, blues, pop și clasic, scrie Mediafax.. În anul 2005, EUROPAfest a fost primul eveniment căruia Casa Regală i-a acordat Înaltul Patronaj, iar din 2015 este festival EFFE | Europe.
 4. Pentru ca oricine merita sa se bucure de sunetul muzicii, Electric Castle devine primul festival de muzica din Romania accesibil persoanelor cu deficiente de auz. Cea de-a saptea editie a celebrului eveniment ofera sustinere acestora pentru a se bucura de o experienta unica, dedicata lor de la portile de acces si pana la scena principala
 5. În timp ce întreg mapamondul îşi concentrează toate resursele disponibile în lupta cu Covid 19, fiecare stat,aplicând toate măsurile de restricţie posibile raportate la incidenţa pandemiei, inclusiv cele de natură culturală şi entertainment, Taiwan-ul, un stat cu peste 23 milioane de locuitori, îşi permite sa deschidă astăzi, primul festival de muzică electronică de amploare.

Festival - Primul festival de muzica balcanica, editia a 5-a About Project The fifth edition of Balkanik! ObS2: Increasing the number of traditional musicians (lautari) known to public by at least 7 artists via the discovery, documenting and inventory of the artists, throughout the country Cea de-a 17 - a ediție a Bucharest International Film Festival va avea loc între 3 - 12 septembrie. F-SIDES, primul cineclub românesc dedicat exclusiv filmelor făcute de femei, revine cu cea de-a doua ediție. 11 artiști din 5 țări prezenți la Classix Festival 2021 Muzica ne aparține tuturor și cu toții merităm să ne bucurăm de ea, oricând și oriunde. La cea de-a șaptea ediție, Electric Castle devine primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficiențe de auz, oferindu-le susținere pentru a se putea bucura de experiența completă a festivalului, de la porțile de acces și pân Primul festival literar de la Lisabona începe astăzi și se va desfășura până în data de 9, cu dezbateri, expoziții, concerte și cinematografe, în diferite spații ale orașului, reunind peste 70 de autori din opt țări, într-un tribut adus limbii portugheze Primul proiect de festival international din Oradea ci ca un eveniment care sa raspunda unui public in categoria de vârsta 20-40, activ, dinamic si iubitor de muzica live. Astfel, festivalul de la Oradea nu este doar un festival de muzica, ci un City Break Festival, care va promova si vinde nu doar un bilet de festival ci si un oras cu.

Muzica funcționează ca un pansament, unește și umple sufletele cu emoție. Astfel, Irina Rimes, Mark Stam, Vanotek și Lori, Natalia Barbu și solista Parov Stelar, Elena Karafizi se reunesc în cadrul festivalului Quarantine Fest UNISON'G - primul festival online de muzică de peste Prut Comunicat de presă BBV Media vă invită la AFTERHILLS - primul festival major de muzică și artă făcut vreodată în Iași, dar și în zona de nord-est a țării.. Invităm ieșenii la show-uri inedite, susținute de artiști prezenți în premieră la Iași. Vă propunem primul set de artiști care vor concerta la AFTERHILLS Music & Arts Festival, urmând ca lineup-ul să fie. Filarmonica Pitești pregătește primul concert al noii stagiuni ️. Joi, 16 septembrie, de la ora 19:00, în Sala Simfonia a Centrului Multifuncțional, va avea loc primul concert al celei de-a XV - a stagiuni a Filarmonicii Pitești, concert simfonic integrat ediției de anul acesta a Festivalului Internațional George Enescu Primul festival de artă cu și despre refugiați din Timișoara va avea loc sâmbătă, 13 mai, în urbea de pe Bega. Timișoara Refugee Art Festival adună la un loc tineri din Irak, Siria și Afganistan, care au participat la ateliere săptămânale de teatru, film, muzică și pictură

Cum ar fi să adunăm toate pasiunile și muzica noastră la un loc. Așa s-a născut conceptul VAMAFEST. O umbrelă pentru pasiunile VAMA. Concertele noastre aveau o limită de timp, fie că era vorba de un festival, un club sau alt context. Dar noi avem muzică cât pentru 10-15 ore de concert Electric Castle - primul festival din Romania pe Netflix. Într-un an în care piața evenimentelor a fost marcată doar de amânări, anulări și planuri neîmplinite, Electric Castle reușește două premiere în mai puțin de o săptămână. După anunțarea twenty øne piløts, Gorillaz și Deftones ca primi headliners confirmați. festival de muzica. Cea de-a doua editie a Balkanik Festival, primul festival de muzica si cultura balcanica din Romania, va avea loc in perioada 21-23 septembrie 2012, la Gradina Uranus din Capitala, anunta organizatorii evenimentului We Are One, primul festival de film internațional, transmis de YouTube. Festivalul Internaţional de Film de la Cannes a fost anulat, iar desfăşurarea evenimentelor cinematografice din septembrie de la Veneţia şi Toronto este sub semnul incertitudinii, dar în această săptămână, cinefilii vor avea parte de experienţa unui festival de.

Muzica de Cameră George Enescu la Dublin - primul Festival din Irlanda ce prezintă muzica marilor compozitori români Postat în 24/11/2017 24/11/2017 de Radio Clasic De astăzi, 24 noiembrie şi până în 2 decembrie are loc Festivalul de Muzică de Cameră George Enescu de la Dublin, propus de ansamblurile Ficino şi ConTempo 23 de instrumentiști ai Filarmonicii de Stat Sibiu vor face spectacol, în cadrul a două concerte cu public. Joi și vineri, în 18 și 19 iunie, începând cu ora 19, sibienii sunt așteptați pe pietonala din fața Casei de bilete a Sălii Thalia, la primul concert cu public permis după încheierea perioadei de carantină. Până [ A fost primul festival de muzică din Italia. Inițial, acest important festival muzical a celebrat ideea de joie de vivre, pentru a marca renașterea asociată primăverii. Dansul, muzica și spectacolele teatrale au fost o modalitate de a se aduce un omagiu unui anotimp al înfloririi, al bucuriei, al ieșirii din tristețea și. Olimpiu, 24 de ani, influencer/fashion blogger E primul meu Electric, îi superb, atmosfera, tot, tot, tot, cum este gândit. Îmi place foarte mult la festival, de fapt eu mă petrec de felul meu. E primul festival pentru mine vara asta, am mai fost la diferite evenimente dar nu chiar așa de mari și cumva am așteptat foarte mult să vină. E primul meu Electric, îi superb, atmosfera, tot, tot, tot, cum este gândit. Îmi place foarte mult la festival, de fapt eu mă petrec de felul meu. E primul festival pentru mine vara asta, am mai fost la diferite evenimente dar nu chiar așa de mari și cumva am așteptat foarte mult să vină Electric

Sunwaves - Primul Festival De Muzicǎ Electronicǎ Din

 1. Electric Castle a intrat în a 3-a zi de festival, ultima la Bonțida înainte să se mute la Cluj, și am fost să văd care e atmosfera și ce spun oamenii despre primul mare festival organizat în România de când cu pandemia de care ni s-a acrit tuturor. Eu am ajuns sâmbătă la Bonțida ș
 2. Deep Forest Fest va avea loc în perioada 28-30 iunie, la doar 3 km de Râmnicu Vâlcea și 177 de km de București, în pădurea Goranu, pe Platoul Feteni (pentru cunoscători). Este un platou de peste 40 de mii de metri pătrați pus la dispoziție de autoritățile locale
 3. Deep Forest Fest își începe povestea în acest weekend, pe un platou de peste 40.000 de metri pătrați, la doar 3 km de Râmnicu Vâlcea unde timp de 3 zile vor fi prezenți DJ-i internaționali și naționali. Denumirea DEEP FOREST FEST are legătură cu locul unde se va desfăşura evenimentul, un platou înconjurat de păduri, [
 4. istru al agriculturii a muncit 52 de ani
 5. BALKANIK! va avea loc la Gradina Uranus in perioada 23-24 septembrie si este primul eveniment de muzica si cultura balcanica din Romania. Organizatorii pregatesc cea mai mare petrecere balcanica din tara la care vor participa trupele Baba Zula, Mahala Rai Banda, Ternipe, Salijevic Orkestar si Taraf de Haidouks.Astfel, incepand cu ora 19:00 (vineri) si ora 18:00 (sambata), evenimentul va avea o.
 6. ELECTRIZANT!DARKWAVE.RO, primul festival de muzica si arte alternative din Romania! (12 NOIEMBRIE 2010, KULTURHAUS)O NOAPTE DE NEUITAT CU 4 TRUPE SOC, DJ, EXPOZITII DE ARTA, CONCURSURI CU PREMIIVIVA MUSIC este primul promoter care va ofe..
 7. Rocanotherworld, primul festival de dupa iesirea din starea de urgenta! Intr-o perioada in care perspectiva unui festival sau a unui concert cu muzica live parea foarte indepartata, echipa Rocanotherworld a intreprins toate demersurile necesare pentru a face sa se intample cea de-a cincea editie a festivalului

Timiș. Primul festival de muzică on-line. Experiment ..

Deci, da, există public. Oamenii ştiu de festival şi vin la Europafest pentru că ştiu ce găsesc. De multe ori nici nu se uită la nume, pentru că noi ne-am respectat întotdeauna reţeta: muzica e primul solist al festivalului. Ce n-aţi rata în 2011 dacă aţi fi un simplu spectator? L.G.: S-o luăm în ordine. Ari Borger este astăzi. În primul rând, avem 4 zile de festival în loc de 3. Pentru prima dată în istoria lui, festivalul va începe de joi, 12 august. Atunci va avea loc, în exclusivitate, lansarea noului album Golan. Iar Night Picnic se mută duminică, pe 15 august, când îi vom avea iar pe scenă pe cei de la OSB Festivaluri de muzica romaneasca - TopRomanesc.ro has 1,124 members. Acest grup a fost creat de TopRomanesc.ro cu scopul de a promova si mediatiza..

S-a incheiat primul Festival de Cultura Urbana din Romania. Inconjurati de un public coplesitor, aproape 2500 de admiratori de toate varstele, cei mai talentati maestri ai rolelor si ai skate-ului s-au intrecut sambata dupa-amiaza pana seara tarziu in skatepark-ul din Herastrau, in finala primului. Lora Vakova-Tarara s-a născut în 1990 la Plovdiv, Bulgaria, și a început să cânte la pian la vârsta de șase ani. În 2008, Lora a absolvit cu onoruri Dobrin Petkov National Music School. A susținut primul ei recital public la vârsta de zece ani, iar în anul următor a câștigat concursul național Franz Schubert Competition, în. SAGA Music Festival, primul festival de muzică electronică din București, va avea loc pe 10, 11 și 12 septembrie, în Parcul Izvor, și pregătește o serie de experiențe de neuitat pentru festivalieri și un line-up format din unii dintre cei mai mari artiști din lume.. Toți artiștii anunțați încă din luna aprilie pentru prima ediție a festivalului, dar și alte nume mari care. Potrivit acestuia, va fi primul festival de zi din România, prietenos cu oraşul şi vecinii, al cărui program în cele trei zile de eveniment va începe la ora 14,00 şi se va încheia cel târziu la ora 24,00. Organizatorii îşi propun, la această primă ediţie, să atragă cel puţin 5.000 de participanţi, din care peste 65% să fie. Electric Castle Festival este organizat in perioada 21- 23 iunie 2013 la Castelul Banffy din Bontida. Potrivit organizatorilor, evenimentul va fi unul dintre cele mai mari festivaluri de muzica electronica din tara - printre numele anuntate se numara Pendulum Dj Set feat MC Verse, Dub Pistols Live, A-Skillz vs Krafty Kuts si Wankelmut

Electric Castle este primul festival din Romania care a mutat muzica electronica si suntele live ale concertelor pe scenele indoor sau in aer liber ale unui castel. Inca de la prima editie, din 2013, festivalul a fost nominalizat in fiecare an in finala European Festival Awards la categoria Cel mai bun festival de marime medie, alaturi de. Organizat de Municipiul Sighisoara, se desfasoara in primul weekend al lunii septembrie si este un eveniment care se adreseaza iubitorilor muzicii de promenada aflandu-se la cea de-a VIII.a editie. La acest festival participa fanfare din Romania dar si din orasele cu care Sighisoara este infratita sau are relatii de parteneriat Festivalul Mera - World Music este primul festival de acest tip din Călata. Între 29-31 iulie va avea loc primul festival de world music (muzică contemporană inspirată din folclor autentic) din Țara Călatei, care se va ține în satul Mera (13 km de Cluj-Napoca), unul dintre cele mai frumoase sate din regiune. În spatele porților sculptate se ascund curți tărănești cu șure în.

Cel mai colorat mini-festival al verii din Bucuresti, este centrat pe reprezentatii LIVE dintr-o varietate de genuri muzicale. De la hip-hop la reggae, electro sau balearic, The Fresh reuneste un public divers, pasionat de muzica si interesat de evenimente tip concert. vezi mai mult. Bazar Production În scurt timp muzica va răsuna din nou la Castelul de la Bonțida. EC Special, primul mare festival muzical din pandemie, așa cum susțin organizatorii, aduce 3 zile de petrecere în vechea locație, după care se mută în oraș. Chiar dacă anul acesta pandemia și-a spus cuvântul și asupra regulilor de organizare, reprezentanții.

Primul festival de muzică electronică de la malul mării şi

Primul Festival de muzică acustică „Miorița Verde Fest

(FOTO) A avut loc primul festival de muzică în Wuhan

AFTERHILLS Music & Arts Festival este locul in care minutele se opresc timp de trei zile. Trei zile in care zeci de mii de oameni impartasesc dorinta de a dezlantui emotii infinite. Cele trei scene principale vor fi inconjurate doar de rasarit si apus, iar fiecare participant isi va putea proiecta propriul paradis, marginit doar de muzica si arta Caută. 16 august 2018 Eveniment. de Ingrid Enache. Jurnal de festival - Electric Castle. Vara a început să fie tot mai des numită festival season, și nici nu mă mai miră să văd că sunt anunțate mai multe festivaluri într-un an decât albume. Poate că exagerez, dar publicitatea intensivă mi-a dat impresia că muzica sună. Electric Castle devine primul festival de muzică din România accesibil persoanelor cu deficienţe de auz, oferind susţinere pentru a se putea bucura de experienţa completă a festivalului, de la porţile de acces şi până la scena principală, arată un comunicat remis MEDIAFAX

Festival - Wikipedi

10 -13 iulie: IN TRANSYLVANIA, primul festival organizat pe o pârtie de schi 16 June 2014 Între 10 şi 13 iulie 2014, distracţia se mută la festivalul IN TRANSYLVANIA, în judeţul Brasov, zona turistică Sâmbăta - Draguş din Ţara Făgăraşului EC_Special, un alt fel de festival creat de organizatorii Electric Castle, înseamnă 10 zile de rock, muzică electronică, hip hop și jazz înglobate într-un lineup eclectic ce promite descoperiri muzicale pentru toți cei care cred în puterea festivalurilor de a oferi experiențe puternice și de calitate.Totul, între 6 și 15 august, în Bonțida și Cluj - Napoca, în primul. Irina Rimes va evolua în această seară la Quarantine Fest: UNISON'G - primul festival online din Moldova, de muzică și caritate, ce trece Prutul . Irina Rimes, artista care a surprins piața muzicală din România, cucerind toate topurile muzicale, cu single-uri ca Visele, Ce s-a întâmplat cu noi și trilogia #IubiriSecrete din care fac parte piesele #IubireaNoastraMuta, #DaCeTu. 5. Vița de Vie. Înființată în 1996, formația înregistrează primul demo în studioul lui Adrian Ordean, ocazie cu care grupul a fost botezat Vița de Vie de către acesta. În 1997 este lansat albumul de debut, Rahova, sub egida casei de discuri Zone Records. În 1998 formația, aflată încă la început de drum, ia parte la Turneul Hollywood Rock Tour alături de deja.

Festivalul de muzica electronica Young Island va avea loc in municipiul Bacau, in perioada 6 - 8 august 2021. Evenimentul se va tine in zona Insulei de Agrement. Organizatorii au anuntat lista de invitati. Cele mai importante nume sunt INNA, Markus Schulz si Mahmut Orhan. Abonamentul pentru cele 3 zile de festival costa 180 lei [ Muzica a început să răsune la Bontida încă de la orele amiezii, dar puţini au fost cei pe care ritmul i-a pus în mişcare încă din prima zi. Camelia şi Andreea vin din Baia Mare şi nu au lipsit de la nicio ediţie De ziua internaţională a berii, România se află pe locul 7 la producţie şi pe locul 8 la consum. Profită şi statul care încasează milioane de euro; Electric Castle, primul mare festival care îşi redeschide scenele. Petrecerea ţine 10 zile; Informaţii-bombă

Ai o trupa rock? Inscrie-o la prima editie a festivalului

Primul festival de muzică organizat în acest an în România

PRO TV - Electric Castle, primul festival de muzică din

Și absolut toți cu care am stat de vorbă mi-au zis că e primul festival al anului pentru ei. Una din petele de culoare inedite de anul acesta mi s-a părut panoul cu Lockdown Memories pe care participanții au fost încurajați să-și scrie pe stickere amintirile din carantină

EC, primul festival de muzică din România accesibil

Festivalul internațional ”George Grigoriu” – 15 ani dePrimăria Turda declară război insectelor - Cotidian de Turda

Oradea organizează propriul festival internațional de

Elena Carstea, despre Eurovision: "Am vrut sa vin sa cantMogwai confirmat la ARTmania Festival Sibiu 2018